Om oss

Vi är Delta Revision

Vi är en lokalt förankrad revisionsbyrå med huvudsaklig verksamhet i Stockholm och Mälardalen. Vi erbjuder pålitlig revision, redovisning, skatterådgivning och företagsrådgivning, och har lång erfarenhet av att stödja små och medelstora företag inom olika branscher.

Med kontor i både Stockholm och Västerås, och genom ökad digitalisering, betjänar vi även kunder utanför vår region. Vårt team av erfarna experter arbetar effektivt och rättframt, med ett stort personligt engagemang och tillgänglighet.

Hos oss är varje kund unik, och vi fungerar som ett bollplank i kundens arbetsprocesser för att bidra till deras utveckling. Vi har också ett starkt nätverk av specialister inom juridik, skatter och redovisning, vilket gör att vi kan erbjuda heltäckande lösningar för våra klienter.

Som medlemmar i FAR, organisationen för revisions- och redovisningsbranschen, står vi för hög kvalitet och professionalism i allt vi gör.

Våra tjänster

Delta Revision erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom revision och rådgivning för att säkerställa att ditt företag har de bästa förutsättningarna att växa och utvecklas.

Träffa våra medarbetare

Nyfiken på vilka vi är? Möt vårt engagerade team som gör Delta Revision till en fantastisk arbetsplats. Klicka dig vidare på knappen för att lära känna våra medarbetare och se hur du kan bli en del av vårt växande team.