Karriär

Att jobba på delta revision

Hos oss värderar vi vår familjära stämning och engagerade arbetsmiljö där varje medarbetare har möjlighet att utvecklas och växa i sin karriär. Vi har kontor i både Stockholm och Västerås där vi har ett starkt fokus på hela Mälardalen, men den ökande digitaliseringen har också öppnat dörrar för att arbeta med kunder över hela landet.

Vi värnar om den lokala känslan som samarbetar främst med små och medelstora företag inom en rad olika branscher. Våra medarbetare har omfattande erfarenhet inom revision, redovisning, skattefrågor och rådgivning.

Utbildning
Vi har en godkänd utbildningsplan från Revisorsinspektionen sedan 2020-09-23 och genom kontinuerlig utbildning och tydlig karriärvägledning stödjer vi din professionella utveckling, oavsett om du är i början av din karriär eller en erfaren specialist. Vi hjälper våra medarbetare att skräddarsy sin teoretiska och praktiska utbildning utifrån respektive medarbetares behov och önskemål.

Jobba hos oss?

Vi vill bli fler och söker just nu dig som jobbat några år som revisor och är nyfiken på att testa något nytt.

Träffa våra medarbetare

Nyfiken på vilka vi är? Möt vårt engagerade team som gör Deltarev till en fantastisk arbetsplats. Klicka dig vidare på knappen för att lära känna våra medarbetare och se hur du kan bli en del av vårt växande team.